Erilaiset Enkelit on oululainen yhden naisen yritys.
Tässä blogissa jaetaan kanssasi arjen pieniä ihmeitä. Tervetuloa mukaan! :)

perjantai 3. syyskuuta 2010

Oi niitä aikoja...

Säätiedotuksessa kerrottiin kovista tuulista. Katselen ikkunasta ja huomaan ettei tuulet vielä ainakaan ole huolestuttavan myrskyisiä - onneksi.

Kesä oli niin huumaavan kaunis ja helteinen, ettei vielä ole ihan päässyt tähän syksytunnelmaan. Meni pitkä aika ennenkuin tajusin että shortsit olisi syytä vaihtaa pitkäpunttisempiin - niin pysyy lämpimänä : )
Tykkään raikkaista ilmoista ja tuulista, jotka saavat meren aallot vaahtopäisiksi. Meillä on tapana käydä katselemassa myrskyävää merta. Kesällä oli upeaa mennä myrskyisen meren syliin uiskentelemaan. Silloin olimmekin isolla porukalla isoissa aalloissa uimassa. Pienempiä uimareita piti pitää tiukasti kädestä kiinni ettei aallot vieneet mukanaan. Kyllä meillä oli hauskaa. Nyt saa sitten tyytyä vain katselemaan meren möyryämistä rannalta käsin.

Meille on tullut myös pieni perheenlisäys : )
Viikko sitten saimme ihanan Napin- pienen kissanpennun. Aluksi hän vain katsasteli innokkaana uutta ympäristöään, mutta sitten sairastui niin, että luulimme Napin kuolevan. Onneksi ihana eläinlääkärimme
hoiti pikkuisen karvapallon kuntoon. Nyt sitten vain tutustellaan puolin ja toisin. Parhaillaan pikkuneito nukkuu ja näkee jotain tosi jännää unta. Ihana pakkaus!


Parin viikon päästä pyrähtää sitten messukausi käyntiin. Ensimmäiset messuni tänä syksynä ovat Helsingin Wanhan Sataman messut 18.-ja 19.9. Täällä on täysi hulabaloo valmistautumisessa. Kaikki on vielä enemmän taikka vähemmän keskeneräistä. No - olisihan ihan tylsää jos ei elämässä olisi mitään jännitystä : )

Syksyn kunniaksi olen päättänyt päivittää blogiani. Toivottavasti joku vielä eksyy lukemaan juttujani : )